Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Blogger_Importer has a deprecated constructor in /home/diamante/public_html/wp-content/plugins/blogger-importer/blogger-importer.php on line 44
LA ANUL SI LA MULTI ANI! - Diamantelenoastre.ro -Copilul Tau Este Un Diamant. Ajuta-l Sa Straluceasca

LA ANUL SI LA MULTI ANI!

31 decembrie este pentru toti ziua bilantului . Acum  ne gandim ce am facut in anul care se incheie peste vateva ore si ce ne dorim pentru anul viitor.
Gandurile cele mai frumoase se indreapta acum catre familia noastra. Noi suntem 4: baiatul,fata ,nora si eu. Sotul meu ne vegheaza din ceruri de 6 ani. Pentru mine anul 2017 a fost cel mai frumos an . Am petrecut la nunta baiatului , ne-am inteles bine, a fost bine si cu sanatatea, am iesit impreuna in 2 vacante foarte reusite.
Am fost cuminti, nu am lipsit nemotivat de la munca, am incercat sa ne facem datoria cat mai bine. Intre realizarile profesionale ale anului  care se termina astazi eu consider si acest blog. L-am inceput in luna septembrie- baiatul meu m-a lamurit sa fac asta. Cred ca a ales momentul cel mai potrivit pentru ca atunci cand se aproprie timpul de pensionare simti si frica si nostalgie. Faptul ca scriu acest blog ma face sa cred ca tot mai sunt utila la ceva.
In 4 luni am ajuns la peste 9000 de afisari de pagina. Pentru mine este neasteptat de mult. Sunt oameni din SUA, Italia,Spania…care citesc ce spunem noi. Asta ne bucura foarte mult. Sper in continuare sa va fie de folos.Imi imaginez ca cei care cititi sunteti tineri si aveti alaturi diamantele pe care doriti sa le faceti cat mai stralucitoare.
Va doresc sa va iubiti familiile din care faceti parte, sa pastrati apropierea si armonia intre membrii ei. Va mai doresc sa aveti timp si pentru copii, sa va jucati cu ei si sa-i ajutati la teme; sa le cunoasteti prietenii, sa stiti ce le place, sa va distrati impreuna cu ei si cu perechea de viata.

Va urez sa aveti un an nou cu sanatate, bucurii si impliniri. Sa fiti mereu mandri de voi  si de cei pe care ii aveti aproape si ii iubiti!

Sa va fie casa ,casa;
Sa va fie masa, masa; Tot cu mesele intinse 
Si facliile aprinse.
Si la anul sa traiti,
Sa va gasim infloriti,
Ca merii,
Ca perii,
In mijlocul verii!
LA ANU’ SI LA MULTI ANI!
(Visited 60 times, 1 visits today)

Nu sunt Comentarii

Scrieti Comentarii

To Top